دانلود آهنگ جدید محمدرضا گار و سینا سرلک به نام کجا برم
دانلود آهنگ جدید محمدرضا گار و سینا سرلک به نام کجا برم دانلود آهنگ جدید محمدرضا گار و سینا سرلک به نام کجا برم
Download New Music Mohammadreza Golzar And Sina Sarlak Called Koja Beram On Iran Javan Musicوقتی میری تنهامو نمیگیری دستامو به کی بگم وقتی میری داغونم حالمو نمیدونم به کی بگم
بعد تو من دردامو غصه های شب هامو به کی بگم بدون تو میترسم تو حواست نیست اصلا به کی بگم
بیا چشام به این دره بدون تو نمیگذره شبایی که خرابه حالم کجا برم که بعد تو خیابونای شهر من نگاتو یاد من نیاره
بیا چشام به این دره بدون تو نمیگذره شبایی که خرابه حالم کجا برم که بعد تو خیابونای شهر من نگاتو یاد من نیاره
وقتی میری تنهامو نمیگیری دستامو به کی بگم وقتی میری داغونم حالمو نمیدونم به کی بگم
بعد تو من دردامو غصه های شب هامو به کی بگم بدون تو میترسم تو حواست نیست اصلا به کی بگم
دانلود آهنگ جدید از سایت شب صدا
دانلود آهنگ جدید محمدرضا گلزار و سینا سرلک به نام کجا برم
تو ,کی ,برم ,چشام ,دره ,نگاتو ,به کی ,کجا برم ,بدون تو ,شبایی که ,نمیگذره شبایی ,جدید محمدرضا گار ,داغونم حالمو نمیدونم ,میری داغونم حالمو ,تنهامو نمیگیری دستامو